Pekařská technologie IV. – Výroba jemného pečiva

Antikvariát jako nový

Stav : Použitý jako nový

Autor : Martin Hanus, Radovan Smrž, Eva Nováková, Petr Šedivý

Nakladatel : Pekař a cukrář
Rok vydání : 2016

Místo : Praha

Stran : 333
Rozměry : 22 cm
ISBN : 978-80-905481-4-5 (váz.) 


Učebnice,Střední škola,Pekář

350,00 Kč
Skladem

Nastavení Cookies

Cookies používáme k provozování našich webových stránek, k jejich vylepšování a k zobrazení obsahu v souladu s vašimi zájmy. Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich použitím. Pomocí "Upravit nastavení Cookies" můžete zvolit, které soubory cookie chcete přijmout.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.