Dezerty a moučníky

Nová

Stav : Nová


Anotace

Nový titul z řady moderních kuchařek tentokrát přináší postupy ke splnění snů nejmlsnějších mlsalů. Ověřené praktické návody a rady, jak připravit vždy vynikající těsto, které se rozplývá na jazyku, jak vytvořit neuvěřitelně krásné a chutné dezerty a moučníky, kterými překvapíte hosty. Vedle toho i celou kapitolu věnovanou dezertům s nízkým obsahem tuku, abyste si mohli pochutnávat bez pocitu viny.
Seznam nezbytného vybavení kuchyně pro úspěšnou přípravu dezertů a moučníků, doplněný fotografiemi.
Dvojstrany o čokoládových ozdobách, práci s karamelem a šlehání či vaření sladkých polev na zmrzliny a pudinky.
Vysvětlivky k méně běžným přísadám a zajímaosti z historie cukrářského umění.

500,00 Kč