Stav : Nová
Anotace
Česká kuchařka Babiččina cibulačka, bažant po
staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky,
farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra,
jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské
baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský
květák, rožnovské zelí, sametová omáčka... Vše, co vyžadujeme od
současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy,
čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového,
skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu
těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní
chody sladké a ovocné Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a
upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií,
moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle
Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle
vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze
servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie