Stav : Nová
Anotace
Česká kuchařka Babiččina cibulačka, bažant po 
staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, 
farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra,
 jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské 
baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský
 květák, rožnovské zelí, sametová omáčka... Vše, co vyžadujeme od 
současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy,
 čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového, 
skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu 
těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní 
chody sladké a ovocné Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a 
upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií, 
moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle 
Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle 
vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze 
servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie